• icoon

    Rib met 200 PK

  • icoon

    Quicksilver 905 weekend Yacht

  • icoon

    Inclusief kapitein

Quicksilver 905 weekend

 

De Biesbosch ontdekken op de snelle Quicksilver 905 Weekend!

Bovenstaand yacht is beschikbaar voor de verhuur inclusief ervaren kapitein. De boot beschikt over een groot zonnedek, ruim uitschuifbaar achterdek, slaapplaats voor 6 personen en sanitaire voorzieningen.

We geven u graag wat meer tips en vaarroutes ter plaatsen. Wij kunnen ervoor zorgen dat er drinken koud staat en ook verzorgen wij luxe broodjes of een borrelplank! Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Vraag naar de mogelijkheden: 06-83256302

 

RIB Capelli Tempest

Snelvarende RIB’s zijn de perfecte keuze voor avontuurlijke watersportliefhebbers die op zoek zijn naar een spannende en adrenalineverhogende ervaring. Of je nu wilt vissen, zwemmen of gewoon wilt genieten van de prachtige Biesbosch, een snelvarende RIB is de ideale manier om eropuit te trekken en alles te verkennen wat de natuur te bieden heeft.

Heeft u interesse in een wat sneller en uitdagender dagje varen? Wij bieden de RIB Capelli Tempest aan om de vaarwateren van de Biesbosch te ontdekken. Deze boot kan gehuurd worden voor een aantal uren of voor de gehele dag. De boot is uitsluitend te huren inc onze eigen kapitein.

Vraag naar de mogelijkheden: 06-83256302

 

RIB verhuur, Speedboot verhuur, Watersport verhuur, Snelvarende boten

Over Sloepverhuur Brabantse Biesbosch:

Wij zijn sloepverhuur Brabantse Biesbosch, oftewel sloepverhuur BB. Met al prachtige voorgaande zomerseizoenen in ons achterhoofd gaan we deze zomer beginnen aan een hopelijk nog zonniger seizoen. We zijn gelegen in de haven van Lage Zwaluwe een klein dorpje in de gemeente Drimmelen. Direct aan de Brabantse Biesbosch, een natuurgebied waar je in de mooiste wateren en kreekjes van Nederland kunt varen.

Met ons jonge, gezellige en energieke team zijn we in de zomer veel te vinden op en rondom het water om onze gasten een ultiem dagje uit te kunnen verzorgen. Aan boord van onze sloepen is het ook mogelijk om te genieten van heerlijke borrelhapjes, brunchboxen en verschillende drankjes. De ideale plek om een heerlijke zomerse dag door te brengen!