Op een unieke manier de natuur van Brabant ontdekken? Welkom bij Solexverhuur Brabantse Biesbosch!

Welkom bij Solexverhuur Brabantse Biesbosch. Bij ons ben je aan het juiste adres om de Brabantse Biesbosch op een nostalgische manier te beleven. Onze medewerkers staan paraat om je te ontvangen en te voorzien van de nodige instructies. Vervolgens kunt u kiezen voor een van onze uitgestippelde routes, of zelf een route uitstippelen. De solexen zijn voorzien van een blauw kenteken, dus een helm is niet noodzakelijk, wel moet je beschikken over een geldig rijbewijs.

Route Drimmelen

Route Drimmelen betreft een leuke route langs verschillende dorpjes in de buurt. De route start vanuit Lage Zwaluwe over de dijk langs de Amer richting Drimmelen, vervolgens zult u via de polder de route voortzetten naar Den Hout. Vanuit Den hout loopt de route via Hoge Zwaluwe terug naar Lage Zwaluwe. Ook als je uit de buurt komt, zal het je verbazen dat de route door een prachtig stukje natuur loopt, welke normaliter wellicht aan je voorbijgaat. Voor deze route reserveren wij 2 uur, zodat u ook voldoende tijd heeft om even te stoppen en te genieten van de natuur.

Voor deze 2 uur durende route betaald u €30 per solex exclusief brandstof.

Route drimmelen

U kunt deze route van ongeveer 2 uur hieronder downloaden:

Route Drimmelen

Route Biesbosch

Zoals de naam van de route al prijsgeeft zal deze route meer gericht zijn op de Biesbosch. De Route start ook in Lage Zwaluwe waarvandaan je via de polder richting de Moerdijkbrug zult rijden. Op de Moerdijkbrug is er een prachtig uitzicht over het Hollands Diep en een gedeelte van de Biesbosch. Nadat je over de brug bent geraakt ga je rechtsaf de polder in, waarna je vanzelf in de Biesbosch terecht komt. Hier kun je genieten van een prachtig stukje natuur waarover we in Nederland beschikken. De route zal je vervolgens langs de rand van Dordrecht terug naar de Moerdijkbrug sturen om vervolgens weer richting Lage Zwaluwe te rijden. Voor deze route reserveren wij 2,5 uur, zodat u ook voldoende tijd heeft om even te stoppen en te genieten van de natuur.

Voor deze 2,5 uur durende route betaald u €35 per solex exclusief brandstof.

U kunt deze route van ongeveer 2,5 uur hieronder downloaden:

Route Biesbosch

De natuur

Zoals je wellicht uit bovenstaande al kunt opmaken zijn wij liefhebbers van de natuur waarover wij beschikken. Wij zijn ons derhalve ook bewust van de uitstoot van de Solexen. Om deze uitstoot tot een minimum te beperken hebben wij ervoor gekozen om de Solexen te laten rijden op milieuvriendelijke Aspen-benzine. Dit is een speciale alkylaatbenzine welke vrijwel geen schadelijk stoffen bevat. De uitlaatgassen zijn hierdoor 99% schoner dan die van normale benzine, wat beter is voor het milieu en de gezondheid van de mens. 

Tot slot

Wij zijn dagelijks geopend van 09:00 tot 21:00, dit houdt in dat ochtend en avondritjes ook tot de mogelijkheden behoren. Voor reserveringen of meer informatie kun je ons altijd bellen of mailen.

Telefoon nummer: 06-83256302

Email: solexverhuurbb@gmail.com 

Huurvoorwaarden

 

Hopelijk tot ziens bij Solexverhuur Brabantse Biesbosch