Biesbosch belevenis op het water

Welkom bij Sloepverhuur Brabantse Biesbosch, oftewel Sloepverhuur BB!

Bij ons ben je aan het juiste adres om de Brabantse Biesbosch eens van een andere kant te ontdekken: ga op avontuur met een luxe sloep!

De Biesbosch is een prachtig natuurgebied dat zich uitstrekt over de provincies Noord-Brabant en Zuid-Holland. Het gebied staat bekend om zijn uitgestrekte rivieren, kreken en moerassen, en is een ideale plek om te genieten van de rust en stilte van de natuur. Een van de beste manieren om de Biesbosch te verkennen is door het huren van een boot.

Als je op zoek bent naar een locatie om een bootje te huren in de Biesbosch, dan is Lage Zwaluwe een uitstekende keuze. Daar vind je sloepverhuur Brabantse Biesbosch.

Lage Zwaluwe is een dorpje dat gelegen is aan de noordkant van de Biesbosch, vlakbij de stad Breda. Het dorpje is een ideale uitvalsbasis voor wie de Biesbosch wil verkennen per boot.

Als je eenmaal een boot hebt gehuurd in Lage Zwaluwe, zijn er verschillende routes die je kunt volgen om de Biesbosch te verkennen. Een van de populairste routes is de route langs de Brabantse Biesbosch, die je langs mooie natuurgebieden en schilderachtige dorpjes voert. Onderweg kom je ook verschillende bezienswaardigheden tegen, zoals het Biesbosch MuseumEiland en de Jantjesplaat.

Een andere mooie route is de route langs de Hollandse Biesbosch, die je door kronkelende kreken en langs uitgestrekte rietvelden voert. Onderweg kom je verschillende vogelsoorten tegen, zoals de ijsvogel en de blauwborst.

De sloepen van sloepverhuur Brabantse Biesbosch (sloepverhuur BB) zijn allen uitgerust met een vaarroute kaart. Zo weet u de mooiste plekjes van de Brabantse Biesbosch te ontdekken.

Vaarroutes sloepverhuur

Over Ons

Wij zijn sloepverhuur Brabantse Biesbosch, oftewel sloepverhuur BB. We zijn gelegen in de haven van Lage Zwaluwe een klein dorpje in de gemeente Drimmelen. Direct aan de Brabantse Biesbosch, een natuurgebied waar je in de mooiste wateren en kreekjes van Nederland kunt varen.

Met ons jonge, gezellige en energieke team zijn we in de zomer veel te vinden op en rondom het water om onze gasten een ultiem dagje uit te kunnen verzorgen.

In de haven van Lage Zwaluwe staan onze enthousiaste medewerkers paraat om je te ontvangen en te voorzien van instructies. Hierna vaar je zelf richting de Brabantse Biesbosch, waar je snel zult arriveren. Op onze sloepen heb je geen vaarbewijs nodig! Onze sloepen gaan niet harder dan 10 kilometer per uur en is een vaarbewijs niet nodig! Iedere sloep is uitgerust met een vaarroute kaart.

Eenmaal aangekomen kan je in alle rust genieten van de prachtige flora en fauna die de Brabantse Biesbosch te bieden heeft. En dat alles in gloednieuwe, luxe sloepen!

Onze gemotoriseerde sloepen beschikken over ruime zitplaatsen welke zijn bedekt met zachte kussens, zodat u met maximaal 6 personen optimaal kunt genieten van een heerlijk dagje uit. Daarnaast zijn onze sloepen eventueel uitgerust met een koelkast, zodat je jezelf aan boord kunt voorzien van een heerlijk koel hapje en drankje.

Wil je liever dat wij zorgen voor versnaperingen aan boord? Geen probleem. Van sapjes en borrelhapjes tot champagne met een uitgebreide lunch, wij zorgen ervoor. Voor alle mogelijkheden kan je een kijkje nemen bij onze arrangementen. Bij je boeking kan je aangeven of je gebruik wilt maken van een arrangement!

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om een van onze sloepen in de avond huren (18:30 – 21:00 / 22:00) zodat u kunt genieten van een prachtige zonsondergang! Avondvaren is alleen telefonisch of per email te reserveren.

U kunt via de boekingspagina snel en gemakkelijk online uw sloep reserveren. Ook kunt u voor een reservering naar ons bellen of mailen! Mocht u vragen hebben neem ook dan gerust contact met ons op.

Tip: zorg dat je op tijd reserveert, vooral in het hoogseizoen kan het druk zijn bij de verhuurbedrijven.

Wij hopen je snel te verwelkomen!

Sloepverhuur Brabantse Biesbosch, Sloepverhuur BB

Sloep huren Sloepverhuur, Elektrische sloep huren, Elektrische sloepverhuur, Bootverhuur, Waterrecreatie, Dagje uit, Vaarroutes, Vaargebieden, Biesbosch, Lage Zwaluwe, Recreatiegebied, Watersport, Familie-uitje ,Varen

 

Omgeving

Lage Zwaluwe is een dorpje dat gelegen is aan de noordkant van de Biesbosch, vlakbij de stad Breda. Het dorpje is een ideale en rustige uitvalsbasis voor wie de Biesbosch wil verkennen per fiets, boot of voor een prachtige wandeling!

Jachthaven:

Jachthaven Crezee

Camperplaatsen Lage Zwaluwe

Restaurants:

Eetcafe Hier is’t

T roer om

Brasserie de Thuishaven

Fiets & Wandelroutes:

Veilig het water op

Als je een boot wilt huren in de Biesbosch, zijn er een aantal dingen waar je op moet letten.

De medewerkers van sloepverhuur Brabantse Biesbosch instrueren u op locatie over de veiligheidsregels zodat u veilig het water gaat.

Hieronder vind u alvast een aantal tips:

• Controleer de boot voordat je vertrekt: Controleer of de boot in goede staat verkeert en of er geen schade is.
• Let op de weersvoorspellingen: Controleer de weersvoorspellingen voordat je gaat varen en plan je trip daarop in. Bij slecht weer kan het beter zijn om je trip uit te stellen of een andere activiteit te kiezen.
• Neem voldoende proviand mee: Zorg dat je voldoende eten en drinken meeneemt voor de duur van je trip. Houd er ook rekening mee dat je onderweg niet altijd restaurants of winkels tegenkomt.
• Houd rekening met de vaarregels: Op het water gelden vaarregels die je moet naleven. Zo moet je bijvoorbeeld rechts varen en moet je op tijd voorrang verlenen. Lees deze regels goed door voordat je gaat varen.
• Wees voorzichtig en verantwoordelijk: Zorg dat je altijd veilig vaart en houd rekening met andere boten en watersporters.
• Drink geen alcohol tijdens het varen en zorg dat je altijd alert blijft.